Acties / nieuws

Mei 2020

Helaas is de situatie mbt de corona-crisis niet veranderd. Een afstand van 1.50 meter tot elkaar is in mijn atelier niet mogelijk. De lessen zullen de komende maanden nog niet hervat kunnen worden en ik denk, dat dit voor de zomervakantie helaas ook niet meer gaat lukken.

Het kopen van materiaal is wel mogelijk, natuurlijk geheel contactloos. De meeste producten heb ik ruim op voorraad. Bestellen kan via WhatsApp of een telefoontje. Bij vragen of voor advies sta ik jullie natuurlijk graag te woord.

 

Maart/April 2020

Gezien de situatie en de onzekerheden omtrent het corona-virus is het atelier tot eind april gesloten voor lessen en workshops.

Materiaal om thuis aan de slag te gaan, kan na afspraak in mijn atelier opgehaald worden.

Maart 2020

I.v.m. het corona-virus is het atelier (voorlopig) tot eind maart gesloten voor lessen en/of workshops.

Materiaal om thuis aan de slag te gaan, kan na afspraak in mijn atelier opgehaald worden.

Mijn cursisten werken in de meest verschillende beroepen en hebben deels veel contacten. Tevens zitten wij tijdens de lessen dicht op elkaar in een relatief kleine ruimte.

Ik denk, dat iedereen deze vervelende maatregel begrijpt.

Hier op deze plaats en ook op de Facebook-pagina van Atelier Verena geef ik bekend, wanneer de lessen weer beginnen.

Januari 2020

In de tweewekelijkse lessen in mijn atelier is een plaats op woensdagochtend en op donderdagmiddag vrij gekomen en ik heb de lijst met beschikbare cursusplaatsen bijgewerkt. Deze lijst staat onder elke pagina van deze site.

 

September 2019

Het nieuwe seizoen is gestart en de nieuwe uitwerkingen en voorbeelden in het atelier vallen in de smaak.

Het is onmogelijk om alle foto's van de voorbeelden en werkstukken op deze site te plaatsen. Op de pagina's van de verschillende technieken ( boven in het menu) staat een link onder de foto's. Via die link komt men op de Facebook-pagina van Atelier Verena en daar zijn heel veel foto's te bekijken.

Ook zonder een Facebook-account werken deze links !!!

Juli 2019

De lessen van het afgelopen seizoen zitten erop en het atelier is tijdens de zomermaanden gesloten. Voor informatie en /of aanmeldingen voor de lessen of workshops in het nieuwe seizoen ben ik bereikbaar.

Op 9 september starten de lessen weer met nieuwe voorbeelden, technieken en mogelijkheden.

De beschikbare cursusplaatsen in het nieuwe seizoen staan onder aan deze pagina. De lijst is altijd actueel !!