Acties / nieuws

November 2018

Onder 'Workshopdata' ( onder aan deze pagina) heb ik enkele data voor individuele workshopaanmeldingen gezet. Er bestaat ook de mogelijkheid om leuke kerstdecoraties uit beton te beschilderen. Nog even een gezellige en betaalbare kerstworkshop alleen of met z'n tweetjes? .... Gewoon even bellen voor informatie en/of aanmelding ...

Oktober 2018

Er staat een nieuwe workshop op de pagina van het workshopaanbod (boven in het menu). Het betreft een fascineerende workshop met verdunde acrylverf, die voor iedereen geschikt is. Ook deelnemers, die niet kunnen schilderen behalen verrassende resultaten.

September 2018

Binnenkort komt een nieuwe, verrassende workshop op de pagina met het workshopaanbod (boven in het menu) te staan. Die workshop is geschikt voor iedereen... ook voor mensen, die denken dat ze niet zo creatief zijn. Dat is ideaal voor groeps-workshops.

Juli 2018

Tijdens de zomer is het atelier gesloten. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in het atelier lopen op volle toeren. Op 10 september beginnen de lessen en workshops weer met nieuwe mogelijkheden en technieken.

Juni 2018

Het voorjaarsseizoen 2018 loopt ten einde. Het atelier is van 20 juli tm 9 september gesloten. Vanaf 10 september begint het nieuwe seizoen.

April 2018

Vanaf vandaag verstuur ik, naast de gietmallen,  ook de betonfiguren uit de shop. Bestellen kunt u via een e-mail. Natuurlijk mag u mij ook bellen. 0648911167