Acties / nieuws

Januari 2018

Onder aan deze pagina onder 'Workshopdata' heb ik nieuwe data voor workshops gezet en een moederdagworkshop voor kids vanaf 8 jaar geplaatst. Er staat ook een leuke workshop voor moeders of grootouders met kind tijdens de voorjaarsvakantie bij !!!

December 2017

De betonfiguren uit mijn shop verstuur ik niet. Het veilig inpakken om breuk of beschadiging tijdens het transport te voorkomen kost te veel tijd en materiaal.

De gietmallen verstuur ik vanaf nu wel! De mallen zijn te gebruiken voor het gieten van gips, beton en zeep.

Mocht u een gietmal van een figuur willen kopen die niet in de shop staat (maar wel op mijn site), is dat ook mogelijk.

Voor verdere info omtrent de mallen, mag u vrijblijvend contact met mij opnemen.

September 2017

11 september beginnen de tweewekelijkse lessen in mijn atelier weer. Er zijn weer veel creatieve nieuwtjes en mogelijkheden bij gekomen. De volgende dagen zal ik op de facebook-pagina van Atelier Verena alvast nieuwe werkstukken en mogelijkheden laten zien.

Er zijn nog enkele plaatsen in de tweewekelijkse lessen beschikbaar. Mocht u nog op zoek zijn naar een creatieve cursus bent u van harte welkom. U mag mij vrijblijvend bellen voor meer informatie. Ik sta u graag te woord.

Augustus 2017

In het menu van deze site vindt u nu ook een shop met handgemaakte, favoriete betondecoraties uit eigen productie. Dit is lang niet alles, wat ik voor u kan maken. In mijn atelier kunt u nog veel meer zien. Voor groepsactiviteiten of kinderverjaardagen zijn de betonfiguren uitermate geschikt om te beschilderen.

Als u belangstelling in handgemaakte betondecoraties heeft, mag u mij vrijblijvend bellen om een afspraak te maken. 0648911167

Juli 2017

Het atelier is tijdens de schoolvakantie gesloten. De lessen en workshops beginnen op 11 september weer.

 

Februari 2017

Hartelijk welkom op de nieuwe website van Atelier Verena.

 

Deze site is van Studio ter Avest in Hengelo ontworpen. Een link naar Studio ter Avest vinden jullie onder aan deze pagina. De site is precies, zoals ik die wilde hebben en ik ben hier heel blij mee.

In het menu onder het workshopaanbod staan enkele nieuwe workshops ...

Het werken met beton is de laatste tijd heel populair en jullie vinden er twee nieuwe workshops, die hier perfect op aansluiten.